Thorn (gemeente Maasgouw) en omgeving:

Vanuit 'Bie Òs' is Thorn een unieke plek om er eens helemaal tussenuit te zijn.

Thorn ligt temidden van diverse bewegwijzerde wandelpaden. Ook het Grensland- en Pelgrimspad doen 'het witte stadje' aan.
Met gids of audio-tour wandelend door de sfeervolle straatjes, de Abdijkerk en tijdens de 'Kapellenroute' waant u zich terug in vervlogen tijden.

Vanuit Thorn zijn er aantrekkelijke fietstochten door de rijke en afwisselende natuur van deze streek.
Kent U het fietsknooppuntennetwerk van zowel Nederlands-als Belgisch Limburg? Of de Lf routes ? Informeer bij ons naar fietsenverhuur

Genieten van de watersportmogelijkheden op en rond de Maasplassen. Van medio maart t/m september varen veerboten tussen Thorn en omliggende pittoreske Maasdorpen. Golfterreinen in de direkte omgeving geven de liefhebber een sportieve ontspanning.

Maar ook niet te vergeten is 'Bie Ós' in Thorn een locatie waar u op adem komt na uw winkel- of cultuurdag in bijv. Roermond , Maaseik of Maastricht.

Bent u een muziekliefhebber? Laat u eens verrassen door de kwaliteiten van de beide harmonieën. In overleg kunt u op zondagochtend de repetitie van zowel de "Geiten" als de "Bokken" bijwonen. Of misschien is er wel een concert wanneer u Thorn bezoekt.

In de historische kern heeft u ruime keuze uit eet-en drinkgelegenheden en gezellige terrassen.

Kortom genoeg ingrediënten voor ook eens een langer verblijf bij 'Bie Ós' in Limburg.

Richting
 
geen
     
richting 2
  Muur
     
kerktoren
  geitenbok